Content voor Ingelogde Gebruikers

4 redenen om een fietstas aan te schaffen

Als je goed om je heen kijkt, zal het je opvallen hoeveel mensen er eigenlijk op een fiets rondrijden die van fietstassen zijn voorzien. En dat geldt echt niet alleen voor postbodes, krantenjongens of oudere dames. Ook veel mannen, bedrijven en mensen uit allerlei leeftijdscategorieën kiezen steeds vaker voor het kopen van een fietstas. En dat is volkomen terecht als je je bedenkt welke grote voordelen fietstassen allemaal hebben. In dit artikel zetten we de vier belangrijkste redenen op een rijtje om zo snel mogelijk een fietstas te gaan kopen!

1. Met een fietstas creëer je veel extra opbergruimte

De belangrijkste functie van een fietstas is om extra opbergruimte te creëren. Je kunt er je werktas in doen als je naar je werk gaat. Maar fietstassen zijn ook superhandig als je wat kleine boodschappen gaat halen. Je stopt ze in je fietstas en… klaar is Kees!

2. Een fietstas maakt fietsen een stuk veiliger

Een ander groot voordeel van een fietstas gebruiken, is dat je een stuk veiliger over staat kunt. Fietstassen zijn zo ontworpen dat ze niet tussen je spaken terecht kunnen komen, terwijl je er wel veel spullen in kwijt kunt. Verder hoef je, als je een fietstas hebt, niet met allerlei tassen en bepakking op je stuur of in je handen te rijden. Een of meer losse tassen in de hand houden of over je stuur hangen is erg gevaarlijk. Komen ze tussen je spaken, dan sla je over de kop en kun je jezelf flink verwonden. Mt fietstassen loop je dit risico totaal niet en kun je veilig over straat!

3. Fietstassen zijn voordelig geprijsd

Interessant aan fietstassen is dat ze tegenwoordig voor een prikje te koop zijn. Door het grote aanbod fietstassen op de markt is er veel keuze uit voordelige en tóch kwalitatief goede modellen. Kies wel voor een betrouwbare leverancier en let niet alleen op de prijs. Want kwaliteit gaat bij fietstassen echt boven de prijs: een fietstas koop je namelijk om lang mee te gaan en wil je niet eens in de zoveel jaar moeten vervangen omdat de fietstas scheurt of lekt.

4. Er zijn veel soorten, kleuren en varianten fietstassen

Ten slotte is het fijne aan een fietstas kopen dat er veel te kiezen valt. Zo kun je gaan voor een fietstas van sterk kunststof, maar ook voor zachtere materialen. Qua kleuren, opdrukken en stijlen is de variatie ook groot. Prettig is dat je je fiets met en fietstas uniek kutn maken, zodat je je rijwiel snel weer terugvindt in de stalling. Ook kun je fietstassen personaliseren of van reclame voorzien.

Bron: Clarijs Fietstassen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven