Content voor Ingelogde Gebruikers
Alle Batavus Fietsen Vind Je Bij Fietsvergelijkers.nl

Alle Batavus fietsen vind je bij Fietsvergelijkers.nl

Batavus Razer
Een gemakkelijke e-bike om de stad mee te doorkruisen. Zo kan de Batavus Razer het best worden omschreven. Dit is vooral te danken aan de vele pluspunten die aan de fiets toegewezen kunnen worden. Het is niet voor niets dat dit model altijd weer goed uit tests komt. De experts zijn het erover eens dat dit model de strijd met de concurrentie gemakkelijk aankan. Dit komt onder andere doordat de fiets aan veel eisen voldoet die de moderne fietser heeft als het om elektrische fietsen gaat. Bovendien ziet de fiets er ook nog eens gewoon mooi uit. Dit maakt het rijden alleen maar fijner.

Licht in gewicht
Een belangrijk kenmerk dat nodig is om over een geschikte e-bike te spreken, is een beperking van het gewicht. De Batavus Razer voldoet hier moeiteloos aan. Het lage gewicht heeft als voordeel dat de wendbaarheid daardoor ook nog beter wordt. Dit is de exacte reden waarom gesproken wordt over een zeer bruikbare stadsfiets wanneer het over dit model gaat. De fabrikant heeft daarbij wel gezorgd dat het lagere gewicht niet ten koste is gegaan van een minder sterk frame. De balans hiertussen is erg belangrijk voor dit type fietsen. Daardoor is het heel gemakkelijk om veel snelheid te ontwikkelen als fietser.

Kracht in de middenmotor
Rijden op Batavus fietsen betekent in ieder geval één ding: de kracht zit in het midden. Daar is een middenmotor te vinden die op drie standen is in te stellen. De gehele rit zal voelen alsof er met wind in de rug wordt gereden. Dit geldt voor elke rit, ook die waarbij er weldegelijk sprake is van wind tegen. Het pluspunt hiervan is natuurlijk dat dit de mate van inspanning ten goede komt en buiten adem of hevig transpirerend op de plek van bestemming aankomen voortaan tot het verleden zal behoren. Dit maakt het kiezen voor de fiets juist alleen maar aantrekkelijker.

Altijd de ideale stand
Niet alleen de voorwielmotor van de Batavus Razer is in verschillende standen in te stellen. Ook het versnellingssysteem van Shimano helpt hieraan mee. Dat betekent dat eigenlijk altijd de ideale stand te vinden is. Omdat er tot wel zeven verschillende standen kunnen zijn, in combinatie met de drie standen van de motor, is het mogelijk om voor iedereen de perfecte fietsinstelling te vinden. Dit zorgt ervoor dat alle ritjes even ontspannen zullen zijn. Veranderen de omstandigheden, dan zijn de versnellingen net zo gemakkelijk hierop aan te passen. Zo kan het alleen maar goed gaan. Alle informatie omtrent Batavus fietsen vind je op Fietsvergelijkers.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven