Content voor Ingelogde Gebruikers
Elektrische Fietsen Voor Mensen Op Een Budget

Elektrische fietsen voor mensen op een budget

Elektrische fietsen voor mensen op een budget

Je kan de tv niet aanzetten of de krant openslaan of ze hebben het erover: e-bikes oftewel de elektrische fiets. Onze aarde gaat op dit moment een beetje naar de Filistijnen als we zien al die klimaat rampen zoals bijv. weer een overstroming in Zuid India of dan weer allerlei windhozen in Spanje, voor de mensen met de kop in het zand, zoals meneer Trump, we moeten echt over op elektrisch er is echt geen discussie over mogelijk.

Ik als GroenLinks stemmer wil ook mijn steentje bijdragen. Ik heb benzine auto al in de verkoop gedaan, en voornemen is om vanaf alleen mijzelf te vervoeren per e-bike. Ja okay ik heb makkelijk praten ik woon in een straal van 10 KM tot me werk. Dus zo een ramp is het niet. Al heb ik niet heel veel zin om te fietsen in de kou van de winter, maar goed wij moeten wat over hebben voor het milieu.

Goed, het enige probleem was als volgt. Die e-bikes zijn peperduur overal! Misschien is het je ook al opgevallen. Vaak kosten ze dik duizend soms wel tweeduizend of meer voor de betere modellen. Dat soort geld voordat de auto verkocht is hebben we momenteel niet voor handen. En ook al zouden we het voor handen hebben ik zou het zonde van het geld vinden door die e-bike rage lopen de prijzen echt uit de klauwen!

Tot ik de webwinkel fast furious tegenkwam. De naam vond ik wel apart dat is toch van die films met die flitsende bolides? Maar het is blijkbaar ook de naam van een fietsen winkel.

Tip: FastFuriousScooters.nl | voordelige budget e-bikes |

Je krijgt bij FNF zoals ik ze afgekort noem tevens nog een royale garantie van maar liefst twee jaar. Daar kunnen we nog even meer vooruit.

Enfin ik koos voor specifiek een herenfiets, omdat ik een… heer ben. Niet zo verassend dus. Het merk is overigens Dutchebike, dus van Nederlandse makelijk vind ik wel zo fijn.

Uitgelicht: FastFuriousScooters.nl | heren elektrische fiets |

Enfin, ik heb de fiets al een paar weken, en moet zeggen dat super fijn is die extra trap ondersteuning en nog goed voor milieu ook helemaal prima dit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven