Content voor Ingelogde Gebruikers

Nederland (her)ontdekken deze zomer? Ga op fiets- en bootvakantie!

Het coronavirus heeft menig vakantie in het buitenland op de tocht gezet. Had je nog niet geboekt? Dan is de kans groot dat je besluit om Nederland deze zomer niet uit te gaan. Wanneer je naar een toeristisch gebied in het buitenland trekt, is de kans op besmetting met het coronavirus namelijk een stuk groter. Je komt immers in contact met mensen uit verschillende landen. Het kan in dat geval maar zo zijn dat bij terugkomst blijkt dat je het virus hebt opgelopen. Wil je dit risico niet lopen? Kies dan voor een vakantie in eigen land. Je kunt Nederland deze zomer namelijk prima (her)ontdekken met een fiets- en bootvakantie.

Wat is een fiets- bootvakantie?
Nederland is nogal vlak en daarnaast is ons land rijk aan water. Niet gek dus dat veel Nederlanders dol zijn op fietsen en varen. Geldt dit ook voor jou? Dan zijn dit ongetwijfeld twee dingen die je tijdens jouw vakantie gaat doen. Je kunt bijvoorbeeld naar een kustplaats of één van de Waddeneilanden trekken en de fiets meenemen. Zodoende wordt het een fluitje van een cent om fietsen en varen met elkaar te combineren. Dit kun je allemaal zelf regelen, maar je kunt ook een fiets- en bootvakantie boeken.

Van plek naar plek
Bang dat je met een fiets- en bootvakantie op dezelfde plek blijft? Dat is niet het geval wanneer je deze vakantie boekt bij Boat Bike Tours. Deze organisatie biedt compleet verzorgde reizen per fiets en schip aan. Je kiest helemaal zelf waar je zin in hebt. Wil je een dagje fietsen? Dan bezoek je verschillende plaatsen en bezienswaardigheden per fiets. Je kunt echter ook een dagje uitrusten. In dat geval kies je ervoor om aan boord te blijven en vaar je mee met het schip. Zowel op de fiets als varend ontdek je plekken van Nederland die je nog niet eerder gezien hebt. En zeg nou zelf: dit is toch een unieke invulling van jouw vakantie? Het is in ieder geval een keer iets compleet anders dan met een cocktail op het strand van een Zuid-Europees vakantieland liggen.

Ideaal om Nederland te (her)ontdekken
Een fiets- en bootvakantie is iets wat veel Nederlanders nog niet eerder gedaan hebben. Dit maakt het natuurlijk extra leuk om zo’n vakantie eens te proberen. En 2020 is daar een ideaal jaar voor, omdat je waarschijnlijk binnen Nederland blijft. Je bezoekt verschillende plekken binnen de landsgrenzen, maar je kunt ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld België. Welke fiets- en bootvakantie van Boat Bike Tours je ook boekt, je komt niets te kort. Alle reizen zijn namelijk op basis van volpension. In de ochtend staat er een stevig ontbijt klaar, in de middag wordt er voor een lunchpakketje gezorgd en ’s avonds geniet je aan boord van het schip van een uitgebreid driegangendiner. Kortom: een fiets- en bootvakantie is absoluut de moeite waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven