Content voor Ingelogde Gebruikers
Online Fiets Aanbieding Vergelijken

Online fiets aanbieding vergelijken

Lang geleden werd de eerste fiets gelanceerd en dit eerste model was een loopfiets bestaande uit een houten frame, houten wielen met ijzeren velg, een zeer primitief zadel, stuur en een vage rem op het achterwiel. Deze fiets had nog geen trappers en werd voortbewogen door het afzetten van de voeten op de grond. De hedendaagse fietsen zijn echter alles behalve primitief. De modellen zijn veelzijdig en de mogelijkheden wellicht nog uitgebreider. En zelfs als je een beperkt budget hebt, kun je op zoek gaan naar de aanbieding die het beste past bij jouw budget. Wil je direct online een fiets bestellen? Bekijk dan direct alle huidige fiets aanbiedingen.

Keuze voor een bepaald model fiets

Ga bij aanschaf van een fiets eerst eens na wat voor type fietser je zelf bent. Hou je van een sportieve fiets met vele versnellingen, kies je voor een off road of cross bike of ligt je keuze meer in het standaard segment. Het standaard segment met de wat simpele fietsen ligt vaak het meest voor de hand bij een beperkt budget, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Ook stadsfietsen met meerdere versnellingen, een mountainbike of racefiets kunnen goed betaalbaar zijn als je gebruik maakt van aanbiedingen.

Verkooppunten van fietsen

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets kun je de keuze maken uit een aantal verkooppunten. Bij al deze verkooppunten heeft men ook regelmatig een aanbieding. Je kunt ook direct een fietsenwinkel zoeken via www.fietsenoverzicht.nl.

  • Fietsenwinkel – natuurlijk kun je beginnen met het bekijken van de aanbiedingen van de fietsenwinkel. Voordeel hiervan is dat de verkoper je goed kan informeren over het te kopen product. Nadeel is echter wel, dat je meerdere fietsenzaken af moet gaan om een goed inzicht in de recente aanbiedingen te krijgen, aangezien deze met regelmaat wisselen.
  • Online fietsenwinkel – Online kun je tegenwoordig heel gemakkelijk en niet duur een prima fiets kopen. Deze winkels hebben geen personeel rondlopen, dus kunnen daardoor de prijzen op een zeer betaalbaar niveau behouden. Vaak hebben ze ook erg scherpe aanbiedingen, maar het is wel raadzaam om je goed in te lezen over aspecten als de bezorgkosten en garantiebepalingen
  • Thuiswinkels – thuiswinkelen is hot en bij elke gerenommeerde thuiswinkel is het assortiment tegenwoordig zo breed, dat ze ook fietsen aanbieden. De keuze is wellicht wat beperkter, maar dat neemt niet weg dat de prijzen vaak lager liggen. Kijk ook hier goed naar de bezorgkosten en neem deze mee in het kostenplaatje om je een goed totaalbeeld te vormen.
  • Warenhuizen & bouwmarkten – vaak vind je in de ruim gesorteerde warenhuizen of bouwmarkten ook met regelmaat leuke aanbiedingen van diverse modellen fietsen. Vaak betreft het hier niet de echte merken, maar wel prima basis fietsen met goede garantiebepalingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven