Content voor Ingelogde Gebruikers

Toepassingen van Ranex Rustbuster

Wanneer je een auto hebt, gereedschap of een ander product waar ijzer in verwerkt is, dan kun je last krijgen van roest. Roest kan snel ontstaan door de combinatie van water en zuurstof die in contact komt met ijzerhoudend materiaal. Je ziet roest dan ook sneller bij hekwerk om je huis of een auto die niet onder een afdak staat. Door regen kan het materiaal dan gaan roesten. Gereedschap die je in de schuur hebt liggen en een auto die altijd binnen staat krijgt minder snel roest doordat het bijna niet in contact komt met regen. Wanneer in de loop van de tijd roest ontstaat kun je dit aanpakken. Als je last hebt van roest, dan kun je dit behandelen met Ranex Rustbuster. Dit is een roestomvormer die roest hardnekkig aan pakt. Roest kun je met Ranex Rustbuster volledig verwijderen met een simpele behandeling.

 

Oppervlakkige roest en diepe roest

Roest is een vorm van corrosie die ontstaat door de aanraking van ijzer met zuurstof en water. Bij producten zoals staal waar ijzer in verwerkt is, kan roest ontstaan. Roest zal eerst aan de oppervlakte ontstaan. Wanneer je dit op tijd ziet, kun je roest goed behandelen. Met een roestomvormer zoals Ranex Rustbuster kun je de roest die aan de oppervlakte zit wegkrijgen. Door Ranex Rustbuster te gebruiken, zal al het oppervlakkige roest verwijderd worden terwijl de ondergrond intact blijft. Wanneer roest iets dieper zit, zul je moeten kijken hoeveel roest er daadwerkelijk is. Soms is het mogelijk om stukjes loszittend roest te verwijderen en daarna alsnog Ranex Rustbuster 250 ml te gebruiken. Afhankelijk van hoe diep roest zit en het soort roest dat je hebt, zijn verschillende behandelingen mogelijk. 

 

Ranex Rustbuster gebruiken

Ranex Rustbuster is een roestomvormer die roest tot in de kern kan verwijderen. Roest wordt helemaal verwijderd door een chemisch proces. Het werkt op verschillende soorten ijzerhoudend materiaal zoals het staal van je auto, fiets of je gereedschapskist. Door het product op tijd te gebruiken voorkom je dat roest dieper in het materiaal gaat trekken. Roest zorgt er immers voor dat het ijzer weggegeten wordt. Bij bijvoorbeeld je auto kan dit op lange duur voor grotere schade en reparatiekosten zorgen. Door dit te gebruiken kun je onnodige kosten voorkomen en het materiaal in nette staat houden. Je kunt na de behandeling met Ranex een primer aanbrengen en eventueel het oppervlakte opnieuw verven. Hierdoor is het materiaal weer zo goed als nieuw en helemaal beschermd tegen roest. 

 

De voordelen van Ranex Rustbuster

Ranex Rustbuster heeft twee werkingen. Het middel is een roestomvormer die roest verwijderd en brengt een coating aan. Door de chemische middelen in de ontroester, kan het middel diep in de poriën van het ijzerhoudende materiaal trekken. Doordat de diepe roest ook verwijderd wordt zul je langer genieten van het resultaat. Hierdoor kun je met Ranex dan ook effectief onderhoud plegen. Door de werkwijze hoe Ranex aangebracht moet worden zul je daarbij niet veel tijd kwijt zijn. Zowel de behandeling, als de frequentie van het behandelen ligt laag door de intensieve diepe werking en goede hechting van de coating. Daarnaast zou je een primer aan kunnen brengen om nieuw roest langer tegen te gaan. Je kunt dan ook makkelijk over het behandelde stuk verven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven