Content voor Ingelogde Gebruikers

Verschillende typen fietsen

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Dan wordt het jou niet eenvoudig gemaakt. Er zijn namelijk een groot aantal fietsen te vinden en je kunt deze op verschillende manieren in jouw bezit krijgen. Zo hoef je niet alleen een fiets te kopen, maar kun je ook leasen. Dankzij een fietsplan heb je altijd een goede optie in handen. Alleen moet je dan wel weten welke type fietsen er allemaal te vinden zijn en welke het beste bij je gaat passen. Alleen dan haal je zoveel mogelijk uit jouw nieuwe vervoersmiddel en kun je op jouw bestemming aankomen. 

 

Fietsen voor verschillende ondergronden 

Een van de fietsen waar je naar kunt gaan kijken is een racefiets. Dit zijn efficiënte fietsen, waarbij de smalle banden en een krom stuur ervoor zorgen dat je altijd goed kunt rijden. De snelheid die je met deze fietsen behaalt, krijg je niet met andere modellen. Je kunt ook gaan kijken naar mountainbikes. Deze fietsen hebben een recht stuur met brede banden, waardoor je ook op onverharde wegen goed vooruit gaat komen. Zo ook met gravel- en crossfietsen. Je hebt hiervoor verschillende bandbreedtes, welke je aan kunt gaan passen aan de ondergrond waarop je wilt gaan rijden. 

 

Ga voor gemak en snelheid 

Als het jou voornamelijk om de boodschappen gaat of dat je even ergens naartoe moet, kan een stadsfiets al voldoende zijn. Deze zijn namelijk geschikt voor iedere dag. Je kunt hier jouw kinderzitje op plaatsen of fietstassen op bevestigen. Dit geeft jou voldoende gemakken. Ook kun je kijken naar een e-bike. De elektrische fietsen geven jou trapondersteuning, waardoor je zowel voor de kortere ritten als de langere ritten voldoende ondersteuning hebt. Als laatste heb je nog triathlonfietsen. Deze zijn volledig geoptimaliseerd om snel vooruit te komen en wedstrijden te kunnen rijden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven